dinsdag 7 november 2017

NieuwsBrief 1

Woongeluk in Lekkerkerk. Meer wooncomfort, een mooie uitstraling en een lagere energierekening? Samen gaan we aan de slag!

Woongeluk is een samenwerking tussen Cocoonz (aannemer) en Twinstone (bewonerszaken). Wij zijn door QuaWonen geselecteerd om uw woning te verbeteren qua isolatie en uitstraling.

In deze NieuwsBrief leest u meer over de voorbereidingen, inspecties en de planning.

Belangrijke mededeling  
Donderdag 12 oktober heeft u van ons een tussenbericht in uw brievenbus ontvangen. Helaas staat er een foutief telefoonnummer op het tussenbericht. Het juiste telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken is 06 - 81 88 06 69.

Voorbereiding
Eerder dit jaar hebben we in alle woningen asbestinspecties laten uitvoeren. Voordat we verder kunnen met de plannen moeten we in alle woningen nog aanvullende technische- en installatie-inspecties uitvoeren. Wij nemen contact met u op en plannen dan een afspraak in. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Klankbordgroep
Woongeluk en QuaWonen willen u graag betrekken bij de renovatie. Daarom zetten wij een Klankbordgroep op waarin bewoners plaats kunnen nemen.
Heeft u interesse om plaats te nemen in de Klankbordgroep? Stuur dan een e-mail naar info@woongelukinlekkerkerk.nl of
bel ons op 06 – 81 88 06 69. Aanmelden kan tot en met maandag 13 november a.s.

Wensen of ideeën?
Kunt u of wilt u niet plaatsnemen in de Klankbordgroep maar wél uw tips of wensen aan ons doorgeven? Graag! Stuur ons een e-mail.

Wanneer krijgt u meer informatie? 
De resultaten van de inspecties hebben wij nodig om tot een uitgewerkt plan te komen. In dat plan worden onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met energiebesparende maatregelen. Daarnaast kijken we naar de uitstraling van de woningen. Het plan toetsen we vervolgens met de Klankbordgroep.

Daarna organiseren we een InformatieBijeenkomst voor álle bewoners. Hier delen we de plannen met u. U ontvangt later per post een uitnodiging voor deze InformatieBijeenkomst.

Ná de InformatieBijeenkomst ontvangt u de BewonersMap. In deze map kunt u alle informatie nog eens rustig nalezen. Alle NieuwsBrieven hebben vier gaatjes, zodat u straks alles kunt bewaren in uw BewonersMap.

Wanneer zijn de werkzaamheden?
De werkzaamheden starten in 2018. Als de werkzaamheden doorgaan, worden ze per huizenblok uitgevoerd. Tijdens de InformatieBijeenkomst vertellen wij u meer over de planning. Natuurlijk brengen we u op de hoogte wanneer de werkzaamheden bij u thuis worden uitgevoerd.

Contact
Lysanne van den Tol van Woongeluk is tijdens dit project uw contactpersoon. Zij behandelt al uw vragen en opmerkingen. Voor vragen rondom de renovatie belt u dus niet naar QuaWonen, maar naar Woongeluk.

Website: www.woongelukinlekkerkerk.nl
E-mail: info@woongelukinlekkerkerk.nl
Bellen / WhatsApp: 06 - 81 88 06 69


Met vriendelijk groet,

Lysanne van den Tol
Woongeluk